Vriendenmuur

Wilt u ook op de vriendemuur, word sponsor!

Uw gift is van belang!

De activiteiten van DiaB-TV kosten geld. Uw giften en legaten zijn voor ons erg belangrijk. Wij willen de schoolgaande jeugd (10+) maar ook hun ouders bewust maken van de gevaren van suikerziekte en de kinderen laten zien wat ze er tegen kunnen doen. Daarbij richten wij ons vooral op voorlichting, over gezond eten, bewegen en de medische ontwikkelingen. Dit doen wij via de sociale media en door basisscholen informatieve les- en voorlichtingsprogramma’s aan te bieden. Op onze website doen wij dit door middel van berichten, tips, nieuwtjes, blogs en vlogs (video blog), recepten, lifestyle, een diabetes-coach, een vraag/antwoordrubriek, chatmogelijkheden en prijsvragen.

Wilt u ook een lespakket adopteren en doneren aan een school naar keuze? Vul het contactformulier in en er word contact met u opgenomen.

Wilt u ons steunen ? 

Wordt sponsor en help ons om onze doelstellingen te realiseren.

Wij vertellen je graag alles over de diverse mogelijkheden. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Stuur ons dan een mail naar info@diabtv.nl, dan nemen wij contact met u op!

Donateur 

U kunt de stichting steunen door een donatie te doen via een bankoverschrijving naar: NL22 RABO 0311 7337 00 t.n.v. Stichting DiaB-TV.