Benodigheden
-
Spatel
-
1 kleine wegwerp aluminium braadschotel
-
1 theelepel
-
1 grote kom
-
1 kopje
Ingrediënten
-
2 rijpe bananen
-
70 gram honing
-
1 eiwit
-
150 gram volkoren havermoutvlokken
-
100 gram gepofte rijst
-
1 theelepel kaneelpoeder
Bereidingstijd
-
15 minuten
Bereiding
-
verwarm de oven voor 175 graden
-
prak de bananen en roer de agavesiroop en het eiwit erdoor. Voeg de droge ingrediënten toe.
-
Schep het mengsel in de vorm en de bovenkant glad.
-
Bak 20 tot 25 minuten in de oven
-
Laat het mengsel 10 minuten afkoelen en snij het mengsel in 12 repen
Bewaren
-
Bewaar de mueslirepen in een luchtdichte afgesloten bak of stop een voorraadje in de diepvries.
Voedingswaarde per Reep (berekend met de eetmeter van het voedingscentrum)
Bovengenoemde beslag Verdeeld over 12 repen
Portie
1 reep
Calorieën
120
Koolhydraten
24